Välj en sida

Jag är ingen anhängare av konspirationsteorier, men visst börjar man undra när man ser vad som händer i vårt samhälle och speciellt under de senaste veckorna.

Master rasar eller slits ner, nätverksfel hos Telia får hela flygbranschen att stå stilla. Ständiga problem med tågtrafiken. Är vi inte bättre än så här? Och då har vi inte ens kommit in på hur vårt samhälle klara de bistra ”vintrarna” som vi drabbas av år efter år.

En av anledningarna till att jag själv uppmärksammat dessa händelser lite extra på sista tiden, är att jag lyssnat på en mycket intressant bok som heter Stjärnklart. En mycket skrämmande berättelse av Lars Wilderäng om vad som händer när samhället börjar krackelera. Jag förstår varför det finns konspirationsteorier och anhängare till dessa!

Jag har precis börjat på den andra delen till denna trilogi, som mer handlar om vad sker från år ”noll”. Jag hoppas vi aldrig når dit! Jag som alltid sett på preppers med ett litet leende, inser nu att det finns ett inte så litet mått av realism bakom deras verksamhet. Vi kanske skulle bli lite mer ”preppers” generellt och se över vår sårbarhet? Det verkar inte som det sker på högre nivå i alla fall, eller?