Välj en sida

Nu ska jag kanske till mitt försvar säga att det inte händer ofta. Jag är en person som helst inte vill störa min sömn. Men i det här speciella fallet kändes det helt rätt.

Om man vill lyckas i det speciella gebitet som marknadsföring online innebär, så gäller det att vara konsekvent, ihärdig och följa sin uppsatta plan. Och det var den största anledningen till att jag bestämde mig för att det här tillfället inte fick missas.

Häromdagen anordnades nämligen ett ”webinar” (kan man säga webinarium på svenska?) av företaget MLSP (My Lead Systems PRO). Jag har varit ansluten till deras verksamhet i några år, men den senaste tiden mest vilande. En av anledningarna till att jag legat lite lågt med mitt deltagande för MLSP, har bland annat varit för att jag betraktat deras upplägg lite för komplicerat för gemene man som vill lära sig mer om den här verksamheten. En annan anledning är att MLSP inte är en egentlig affärsmöjlighet, utan ett verktyg för att utveckla sin primära affärsmöjlighet i sitt MLM-företag eller någon annan nätverksamhet. Det här sammantaget har gjort att det varit svårt att få ut ett bra resultat av insatsen om man nu inte skulle kunnat knyta upp massor med nya medlemmar.

Men innan årsskiftet började det hända saker som helt plötsligt förändrade bägge faktorerna och gjorde det mycket mer intressant att ta del av verksamheten igen. Det första steget som alltså kom i december, var att en ny medlemsnivå infördes. Den kallas ”Academy Level” och är ett utmärkt insteg i den här världen. En låg månadskostnad och en förenklad utbildning i form av ”steg för steg” gör nu livet mycket lättare för vem som helst att komma igång. Faktiskt så är det så att man kan generera sina första ”leads” från dag 1. Och det fungerar! Mer info om Academy HÄR

Men den riktig revolutionerande förändringen kom häromdagen, och var alltså anledningen till att jag bara var tvungen att sitta framför min dator mellan 3 och 5 på morgonen. Nu går det faktiskt tjäna riktig bra pengar med MLSP oavsett om det är din primära verksamhet eller inte. Man införde nu ännu en ny medlemsnivå, men nu åt det andra hållet. Den nya ”Mastery Level” är en unik skapelse som inte har så många liknande exempel i något annat företag. Förutom en hel del fler försäljningshjälpmedel mm i sin ”back-office” så har man ”Private License Rights” till ett stort antal färdiga produkter som skapats av de främsta namnen i den här industrin, som Ray Higdon, Michelle Pescosolido, Rob Fore m.fl. Dessa produkter har ett försäljningsvärde som ligger mellan $27 och dryga $2000 och det som är intressant är att man behåller 100% av beloppet. Inte illa! Givetvis så har alla produkter färdiga säljsidor mm.

Och intresset för den här lanseringen var såklart enormt. Dryga 3000 personer hade registrerat sig för ”webinariet” så många fick vackert hålla till godo med en enklare streaming på Facebook. Många anslöt sig till den nya medlemsnivån direkt, och inte att undra på. Som lök på laxen för man dessutom $100 per medlem per månad för de medlemmar som man själv får in. Eftersom den nya nivån kostar $149 per månad så räcker alltså 2 sign-ups för att man ska gå plus.

Det är svårt att i en artikel beskriva allt som det ”nya” MLSP innebär, men är du det minsta intresserad av att utveckla din egen affärsmöjlighet med nya prospekts och kunder, och dessutom dra in mer medel för din marknadsföring, så ska du absolut kika mer på det här. Klicka på länken för att se en video som ger dig mer kött på benen. Du hittar den HÄR.

Jag berättar gärna mer om vad det hela omfattar. Självklart uppgraderade jag mitt medlemskap från dag 1. Fanns ingen anledning att tveka.

photo credit: selva via photopin cc