Välj en sida

Det är ett privilegium att kunna bestämma över sin egen tid. Och när termometern visar på 25 grader så känns det bra att kunna ta itu med ett litet utomhusprojekt istället för att svettas inne vid datorn.

Det här är något jag funderat över en tid. En cementring som grillplats är ju inget unikt, men jag har länge saknat någon plats att ställa ifrån sig kaffekoppen på morgonen (eller ölen vid korvgrillningen)

Javisst, ett bord KAN fungera, men så konventionellt 🙂

Så jag ville göra något enkelt utan att bygga fast mig i en konstruktion som med tiden skulle drabbas av röta. Lösningen blev 4 bitar armeringsjärn. Med lite adrenalin och diverse verktyg böjde jag till dessa som upphängare av min struktur. Denna skruvades ihop av några hemsågade reglar. Stadigare än jag hoppats. Själva ”bordsskivan” består av lite tunnare lister 10*50 mm som jag sågade av en planka i byggsågen. Sköts snabbt fast med spikpistolen från Jula.

Så ett par timmars arbete gav mig en lösning som fungerar precis som önskat. Och vill man inte använda den under vintern är det ju bara att lyfta av och bära in.

I morgon har dom lovat sämre väder 🙂

June 01, 2016 at 0233PM