Välj en sida

Arbetar du med någon typ av MLM eller Nätverksföretag så vet du precis vad som krävs för att din affärsverksamhet ska bli lönsam. Oavsett om det är PM, FLV, LR eller något annat känt företag, så behöver du fler kunder och återförsäljare. Och när du tröttat ut dina nära och kära och insett att dom inte räcker till för att öka omsättningen till en trivsam nivå, så gäller det att komma på nya metoder. 

Traditionellt så handlar det om att annonsera ut ”stormöten” där man har en chans att presentera sitt koncept och sina produkter, kombinerat med säljträffar hemma hos någon av återförsäljarna eller en tänkbar återförsäljare. I längden blir det här konceptet rätt jobbigt att hålla på med, så det är inte så konstigt att de flesta för eller senare inser att det finns en större marknad. Internet!
Nu kan det ibland vara så att vissa MLM- och nätverksföretag har restriktioner mot att annonsera produkterna på nätet, men att marknadsföra dig själv och att du har en affärsrörelse går ju alltid bra. Och med tanke på hur många som exempelvis är inne på Facebook dagligen så är det lätt att förstå att det är en bra marknadsplats.

Men Facebook och andra marknadsplatser är omgärdade av bestämmelser för hur man bör och inte bör göra, och det finns en hel del andra trick som krävs för att nyttja nätet framgångsrikt. Du behöver Kunskap!
Och det är här MLSP (MyLeadSystemPRO) kommer in. MLSP har sett som sin uppgift att stötta, utbilda och utveckla alla som jobbar med någon typ av MLM och nätverksförsäljning. Och det har man gjort sedan 2008. Som medlem av MLSP har du en chans att lära dig av de bästa. Namn som Rob Fore, Ray Higdon, Michelle Pescosolido är alla välkända inom branchen, och här kan du faktiskt få personlig kontakt med dom alla.
Marknadsföring på Facebook är såklart väldigt populärt av naturliga skäl, men väljer du en annan marknadsföringsstrategi så finns det träning och tips för de flesta. Såväl gratis- som betalmetoder.

100% vinst för din MLM-verksamhet

Helt nyligt så införde MLSP en del förändringar som gör att det nu finns förutsättningar att tjäna rejäla pengar genom medlemskapet också, vilket så klart innebär ett bra tillskott till den egna marknadsföringsbudgeten. Det är till och med så att det går att livnära sig på att enbart marknadsföra MLSP genom dessa förändringar. Som exempel så har man lagt till ett 10-tal färdiga produkter som man kan sälja med 100% vinst. Produkterna ligger i priser från 7 USD till 497 USD, så det finns goda möjligheter att skaffa sig en bra inkomst. Men det som kanske är den bästa möjligheten till en långvarig inkomst, är att du själv kan värva nya medlemmar till den nya Mastery-nivån, och få 100 USD för varje medlem varje månad. Tänk dig själv, värva 10 medlemmar och du har 6500 kr per månad. Och du behöver inte vara Masterymedlem själv för att kunna få 100 USD per medlem.

Men tillbaka till verkligheten! Det alla MLM- och nätverksföretagare behöver, är alltså fler kunder. Och kunderna online kommer oftast från en lista med prospekts som man samlat på sig genom sina marknadsföringskampanjer. Och här är den verkliga styrkan hos MLSP. Oavsett inom vilken bransch du är aktiv, så handlar det om att hjälpa DIG att bygga upp denna lista med prospekts, lära dig att öka försäljningen till dessa, och bygga upp din primära verksamhet. Att du sen kan få en extra inkomstkälla genom ditt medlemskap, det är ju bara en ren bonus.
Vill du veta mer om MLSP, och kanske ge dig en chans att prova på, under 3 dagar så är det bara att klicka på länken HÄR.

Har du funderingar kring MLSP och hur det fungerar, skicka mig bara ett mail eller lämna en kommentar, så hör jag av mig.

photo credit: opensourceway via photopin cc