Välj en sida

Jag gillar när man som jag, är ett företag som hittat sin nisch lite utanför de mer tättbefolkade orterna. Så när jag letade efter ett svenskt väl fungerande webbhotell, så blev glatt överraskad av att hitta företaget Vildmarksdata uppe i Sorsele.
Om någon nu inte vet exakt var Sorsele ligger, så kan jag berätta att det ligger perfekt. Alla dessa gånger man åkt bil mellan Kiruna och Kall, där jag nu bor, så ligger Sorsele precis mitt emellan. Alltså perfekt för en matbit efter 45 mil och sedan köra de avslutande 45 milen efter E45’an.

Skämt åsido, Vildmarksdata hade precis vad jag letade efter. Bra teknik, personlig (och bra support) och en möjlighet för mig att fortsätta ge support till mina egna kunder. Alla vinner! Ett rejält webbhotell, som norrlänningar själva.
Mina existerande kunder kommer att bli nöjda, och du som kikar på mina tjänster och vill veta mer om webbhotellet, kan göra det här: Vildmarksdata.