Välj en sida

Om man bestämt sig för att leva på vad Internet kan erbjuda, så är det bra om man se till att skaffa sig flera oberoende inkomstkällor. Det händer att vissa tjänster stängs ner eller förändras, och då är det bra att man inte förlitat sig på bara den. Men en pålitlig källa som dessutom ger bra avkastning är Banners Broker.

Vad är då Banners Broker?

Kortfattat kan man beskriva det som ett företag som säljer ”banners” på olika annonsplatser över Internet, och du kan genom en egen insats skaffa dig andelar i den här verksamheten, som genererar en avkastning beroende på din insats. Men du kan också genom dina andelar lägga upp egna annonser för dina egna produktsidor och på så sätt få en ökad trafik till dessa. Genom att ansluta sig till Banners Broker med ett sk Ad-Pub Combo-konto ingår den egna trafiken.

Banners Broker kan se rätt komplicerat ut vid en första anblick, men genom att studera instruktionsfilmer som erbjuds och framförallt få råd av någon som redan använder tjänsten, inser man hur lätt det egentligen är att skaffa sig en extrainkomst med Banners Broker. Jag hade inte hört talas om det här överhuvudtaget innan en vän tipsade mig om det. Jag tänkte att det kunde vara kul att prova på, men ville inte satsa något större belopp. Så jag gick in på en nivå som kallas ”Basic” och kostade mig $55. Inte direkt en vågad satsning, men jag ville som sagt bara prova på eftersom min vän lät så entusiastisk. Det här var i april i år, dvs 6 månader sen och min insats på $55 har nu stigit till ett värde på $1600. Det är väl ett utmärkt exempel på sk ”residual income” eller extrainkomst. Och då har jag inte alls tagit i beräkningen att mina egna annonser genererat trafik till mina produktsidor. Det finns sätt att tjäna bra mycket större summor med Banners Broker. Dels kan man vara mer aktiv vid användandet än vad jag varit, men man behöver faktiskt inte göra mycket mer än att kolla till sitt konto en gång i veckan. Men det som ger en snabbare avkastning är att satsa ett något högre belopp än det jag gjorde. Min vän som jag nämnde tidigare, gick in på nivån som kostar $415. Efter bara fyra månader så hade hon tjänat $3620. Inte heller det är ju ett dåligt resultat.

Banners Broker erbjuder som många andra företag på nätet, kontinuerliga utbildnings- och informationsträffar via sk ”webinars”. En sak som jag personligen är bra, är att man tagit hänsyn till olika länders restriktioner och även tidszoner, så för oss passar det bra att lyssna in på ett webinar från Storbritannien.

Hur kommer man igång med Banners Broker?

Enklast får man tillgång till mer information genom att ansluta sig för ett gratiskonto. Det kan man göra direkt här: Banners Broker. Därefter har man tillgång till mer information om hur hela registreringsprocessen går till, man får nyhetsmail som berättar mer om Banners Broker mm. Så det är helt riskfritt att registrera sig, och det kommer inte att kosta ett öre innan man bestämts sig för om det är något att prova på. Men Jag är glad att jag följde min väns råd, även om jag ångrar att jag inte var lite modigare och gick med på en högre nivå. Har du funderingar och frågor om Banners Broker, hör gärna av dig via mail, eller skriv en kommentar till det här inlägget.